AUTOSLOPERIJ IN REGIO DEN-HAAG

 • Sloperij Den Haag

  Gepost op: 09-10-2014

  Een bonafide sloperij vinden Den Haag


  Als je een dienst afneemt of ergens iets gedaan wilt krijgen, dan doe je het liefst zaken met mensen die betrouwbaar zijn. Dat geldt waarschijnlijk ook wanneer je een sloperij zoekt. De laatste jaren krijgen wij steeds vaker te horen dat sommige mensen slechte dingen hebben gehoord over de autosloperij en dan doelen we vooral op tussenhandelaren uit deze branche.

  Sommige mensen denken zaken te doen met een autosloperij in Den Haag, maar het blijkt dan een tussenpersoon te zijn. Deze tussenpersoon kan de sloopauto in kwestie dusdanig afkraken dat je er soms geen eens een vergoeding voor krijgt. Mensen zijn dan zo overdonderd door de toon van de handelaar dat ze toestemmen en akkoord gaan met een veel lager bedrag.  Soms moet je zelfs een bedrag betalen aan de handelaar om van je sloopauto af te  geraken. Dit is echter iets wat niet hoort, want een sloopauto in Den Haag zou eigenlijk zelfs geld op moeten leveren. Een sloopauto heeft namelijk nog aardig wat onderdelen die bruikbaar kunnen zijn en die prima geschikt zijn om her te gebruiken. Dit onderschatten veel mensen nogal eens.  Kies daarom voor een betrouwbare partij en kies bij voorkeur voor een sloperij in Den Haag die je auto gratis kan komen ophalen. Bovendien zijn er veel bedrijven die wel een vergoeding geven en die betrouwbaar te werk gaan. Zorg er ook voor dat je een vrijwaringsbewijs krijgt. Een vrijwaringsbewijs is nodig om er voor te zorgen dat je geen belasting meer hoeft te betalen en bovendien hoef je ook geen verzekeringspremie meer te betalen. 

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s