AUTOSLOPERIJ IN REGIO DEN-HAAG

  • Sloopauto Ophalen Den Haag

    Gepost op: 08-09-2014

    Een sloopauto in Den Haag is een voertuig dat niet meer op de openbare weg mág of kán rijden. Dit kan zijn ten gevolgde van ouderdom maar bijvoorbeeld ook na een ernstig ongeluk waarbij het voertuig total-loss in Den Haag is verklaard. Een oplossing is om de sloopauto in Den Haag kosteloos op te laten halen. Vaak wordt er nog een vergoeding betaald voor de auto.


    Tevens is Van der Ven auto's specialist en marktleider op het gebied van autorecycling in Nederland. Door onze kennis en deskundig personeel kunnen wij u snel en deskundig bedienen op het gebied van sloopauto verwerking en het leveren van gebruikte auto onderdelen in Den Haag. Wij zijn een milieuvriendelijke en moderne autosloperij.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke Recycling

Het recyclen van sloopauto's gebeurt op een professionele locatie waar milieuvriendelijk een auto gedemonteerd wordt. Momenteel wordt 95% van een auto in Nederland hergebruikt.

Import en export auto'sLandelijke dekking

Een autosloperij is online eenvoudig te vinden in Den Haag. Vaak werken autodemontage bedrijven landelijk voor het ophalen van uw sloopauto en de verkoop van gebruikte auto onderdelen.

Gratis ophalen sloopautoWerkwijze autosloperij?

Wanneer je eigenaar bent van een sloopauto dan kun je deze eenvoudig aanbieden in Schravenhage. Er wordt dan snel contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Contact gegevens

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s